Pupiņu plācenis burgeriem.
Kam gan negaršo burgeri. Piedāvāju vienu foršu un garšīgu recepti burgeru pācenim no pupiņām. Šeit atradīsi arī attēlu receptei, ko viegli varēsi saglabāt telefonā vai kādā citā virtuālajā recepšu grāmatā.
Nepieciešams:
400 g novārītas vai konservētas pupiņas
100 g saulē kaltēti tomāti eļļā
2 ķiploku daiviņas
olu aizstājējs, kas paredzēts divām olām (izmantoju Orgran egg replacer for baking)
4 ē.k. turku zirņu milti
1 ē.k. raugu pārslas
sāls
pipari
eļļa cepšanai
Pagatavošana:
1. Sakapā pupiņas, sagriež smalkos gabalos saulē kaltētos tomātus eļļā;
2. Tiem pievieno saspiestu ķiploku, olu aizstājēju, kas pagatavots pēc norādēm uz paciņas, turku zirņu miltus, raugu pārslas, kā arī sāli un piparus pēc garšas. Ja gribas asumiņu var piegriezt halapenjo piparus.
3. Visu samaisa un liek leduskapī uz 15 minūtēm atpūsties.
4. Ņem no leduskapja un ar slapjām rokām izveido vēlamā izmēra plācenīšus.
5. Cep uz mērena karstuma no abām pusēm zeltaini brūnus.
6. Lai labi garšo gan burgeros, gan salātos!
Komentāri
Ierakstīt komentāru