Ziemassvētku konfektes
Svētki bez gardumiem, nav svētki! Tādēļ savus mīļos pirmssvētku laikā lutinu ar vegānajām Ziemassvētku konfektēm. Konfektes ir viegli pagatavojamas, bet pēc pagatvošanas viņas vislabāk jutīsies ledusskapī vai punčos :)
ŠEIT atradīsi arī attēlu receptei, ko viegli varēsi saglabāt telefonā vai kādā citā virtuālajā recepšu grāmatā.
Nepieciešams:
- 250 g dateļu
- 100 g četru graudu pilngraudu pārslas
- 120 g zemesriekstu sviests
- 30 g kakao
- 1/2 t.k. sāls
- 100 g kokosriekstu eļļa
- 1 1/2 t.k. piparkūku garšvielas
- Dekorēšanai - Sublimēti (saldējot žāvēti) dzērveņu gabaliņi.
Pagatavošana:
- Dateles liek mērcēties karstā ūdenī uz 20 minūtēm.
- Uz pannas apgrauzdē pārslas zeltaini brūnas un atdzesē.
- Sablenderē dateles, zemesriekstu sviestu, kakao, sāli, piparkūku garšvielas, izkausētu kokosriekstu eļļu. Pēc tam masā iemaisa sagrauzdētās pārslas.
- Izveidoto masu liek uz 30 minūtēm ledusskapī, lai masa sacietē, tad veido bumbas un tās apviļā dzērveņu gabaliņos.
- Liek ledusskapī un pēc 30 minūtēm ir gatavi ēšanai. No masas sanāk 20 bumbiņas.
- Lai labi garšo!
Lai labi garšo ♡
Komentāri
Ierakstīt komentāru