Ziemassvētku našķis.

 


Ziemassvētku konfektes

Svētki bez gardumiem, nav svētki! Tādēļ savus mīļos pirmssvētku laikā lutinu ar vegānajām Ziemassvētku konfektēm. Konfektes ir viegli pagatavojamas, bet pēc pagatvošanas viņas vislabāk jutīsies ledusskapī vai punčos :)



ŠEIT atradīsi arī attēlu receptei, ko viegli varēsi saglabāt telefonā vai kādā citā virtuālajā recepšu grāmatā.

Nepieciešams:

  • 250 g dateļu
  • 100 g četru graudu pilngraudu pārslas
  • 120 g zemesriekstu sviests
  • 30 g kakao
  • 1/2 t.k. sāls
  • 100 g kokosriekstu eļļa
  • 1 1/2 t.k. piparkūku garšvielas
  • Dekorēšanai - Sublimēti (saldējot žāvēti) dzērveņu gabaliņi.


Pagatavošana:
  • Dateles liek mērcēties karstā ūdenī uz 20 minūtēm.
  • Uz pannas apgrauzdē pārslas zeltaini brūnas un atdzesē.
  • Sablenderē dateles, zemesriekstu sviestu, kakao, sāli, piparkūku garšvielas, izkausētu kokosriekstu eļļu. Pēc tam masā iemaisa sagrauzdētās pārslas.
  • Izveidoto masu liek uz 30 minūtēm ledusskapī, lai masa sacietē, tad veido bumbas un tās apviļā dzērveņu gabaliņos.
  • Liek ledusskapī un pēc 30 minūtēm ir gatavi ēšanai. No masas sanāk 20 bumbiņas.
  • Lai labi garšo!
Lai labi garšo ♡ 


Ziemassvētku konfektes.


Komentāri